Edición MOZAIKA núm. 7


Por

FOTO PORTADA(CAT.) Erets Catalunya recull el relat que a manera de crònica revela, amb una mirada encuriosida i plural, la presència dels catalans jueus des de el segle III fins els nostres dies. De la ma de diversos autors de referència i altres desconeguts, Mozaika s’endinsa en les profunditats d’Erets, terra escollida i feta pròpia, a on els jueus faran pàtria. Aproximació que va més enllà de l’anecdotari històric aportant una visió nova i necessària que sorprendrà al lector. Recopilació de diversos textos, imatges i documents gràfics entre els que podem destacar: + 200 calls documentats, poesia, tendències artístiques actuals, memòria dels exilis, lleis, novel·la, etc.

Ja a la venda en llibreries como: Alibri, Calders, La Central, Laie i Sala Ciutat de Barcelona entre d’altres.

(CAST.) Erets Cataluña recoge el relato que a modo de crónica revela, con una mirada curiosa y plural, la presencia de los catalanes judíos desde el siglo III hasta nuestros días. De la mano de varios autores de referencia y otros desconocidos, Mozaika se adentra en las profundidades de Erets, tierra escogida y hecha propia, donde los judíos harán patria. Aproximación que va más allá del anecdotario histórico aportando una visión nueva y necesaria que sorprenderá al lector. Recopilación de varios textos, imágenes y documentos gráficos entre los que podemos destacar: + 200 calls documentados, poesía, tendencias artísticas actuales, memoria de los exilios, legislación, novela, etc.

Ya a la venta en librerias como: Alibri, Calders, La Central, Laie i Sala Ciutat de Barcelona entre otras.

 

 

4 pensamientos en “Edición MOZAIKA núm. 7

 1. 10 marzo, 2016 a las 19:38

  Magnífica edició! Fareu alguna presentació oficial?

  Enric

  1. Carles Basteiro-Bertolí
   11 marzo, 2016 a las 13:07

   Gràcies Enric.

   Estem organitzant una presentació oficial oberta al públic en un lloc emblemàtic de Barcelona amb la presència de tots els col•laboradors, convidats i representants de les poblacions amb antics Calls jueus que son presents en aquest gran volum de Mozaika.

   Us informarem de la data i llocs definitius; esteu tots convidats.

 2. 11 marzo, 2016 a las 16:40

  Gràcies, Carles!

  Ja teniu el meu correu. Aviseu-me quan ho tingueu concretat.

 3. 20 octubre, 2016 a las 10:29

  Bon dia.
  Acabo de descobrir aquesta magnifica edició.
  Sóc català d’adopció des del 1985 i tècnic comercial en indústria gràfica.
  M’agradaria poder conèixer-vos i presentar la nostra empresa per si en el futur us puc ajudar en un nou projecte editorial.
  Cordialment.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *