Amics de Mozaika

Amics i amigues,

Els jueus també fem coses, i des de l’any passat, també al Call. Per a nosaltres és molt especial poder oferir des del cor de l’antic barri jueu de la nostra ciutat, un espai cultural obert, inclusiu i innovador, dinamitzant la vida cultural jueva, i que intenta promoure l’enteniment a través de l’activisme social.

Han estat mesos de molt frenesí: tallers, poesia, conferències, visites, menjars, concerts i algun que un altre atac d’ansietat per part dels organitzadors. Però encara volem fer molt més, sempre hi ha marge per seguir somiant… I com a molts de vosaltres heu estat al peu del canó des del principi, volem donar-vos les gràcies a través d’una sèrie d’avantatges.

Així neix “Amics de Mozaika”, una iniciativa per a aquells que vulgueu estar encara més implicats i per incitar als que encara estigueu insegurs. Per només 50€ a l’any, podreu formar part d’aquesta meravellosa Zeitgeist. Una ganga! Ja sabeu, Hashem proveeix, però potser tu també pots donar-nos un cop de mà.

Els Amics de Mozaika comptaran amb els següents beneficis:

• 10% de descompte en totes les nostres activitats de pagament i publicacions.

• Activitats gratuïtes.

• Activitats exclusives pels Amics de Mozaika.

• La gran satisfacció de recolzar la causa.

Mozaika segueix sent una Associació sense ànim de lucre, que segueix avançant gràcies a l’esforç i dedicació de molts voluntaris. El vostre suport ens permetrà seguir creixent, per així convertir la Casa Adret en un lloc de referència cultural jueva, inclusiva, oberta i independent.

Com formar part de la família de “Amics de Mozaika”?

Si vols formar part de “Amics de Mozaika” has d’enviar-nos un correu electrònic a info@mozaika.es emplenant la següent informació i fer efectiva la donació de 50 Euros (quota anual):

Nom:

Cognom:

Mail:

Adreça:

A continuació trobaràs les dades bancàries per a poder realitzar el pagament i formalitzar la teva subscripció. Des de ja et donem les gràcies per haver arribat fins aquí. La teva aportació ens ajudarà a continuar oferint tot tipus d’activitats a Casa Adret. La quota anual per a ser “Amic de Mozaika” és de 50€.

IMPORTANT: Recorda posar “Amics de Mozaika” en el concepte de la transferència.

Si vols aportar més, la veritat, no ens negarem, tota aportació serà benvinguda!

Aquí tens les dades bancàries. Gràcies una altra vegada!

Número de compte de Mozaika:

Caixa d’Enginyers ES92 3025 0002 4614 3338 5041

Per a transferències des de l’estranger:

Caixa d’Enginyers Torrent de l’Olla, 9 (08012) Barcelona Swift Code: CDENESBBXXX ES92 3025 0002 4614 3338 5041

Via Paypal